Grissini z makiem – włoskie paluszki
Grissini z makiem – włoskie paluszki
Wspaniała przekąska! Wystarczy dodać ulubione zioła, czosnek, paprykę, sezam czy mak, by urozmaicić ich smak. Podawajcie je z różnymi dipami czy pesto. Maczajcie je w ulubionych sosach i cieszcie się ich chrupkim smakiem. Ciekawa przekąska także dla najmłodszych fanów kuchni Łatwe w przygotowaniu. Warto je zrobić, by przekonać się że domowe przekąski smakują najlepiej. Składniki: 250 g mąki pszennej 150 ml ciepłego mleka 25 g świeżych drożdży płaska łyżka cukru trzcinowego pół łyżeczki soli 3,5 łyżki oliwy z... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni
Autor
AnKa blog
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mak, przekąski, przekąska, ciekawe przepisy, sosy, dipy, ciasto, bez pieczenia, ciasto z makiem, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, łatwe ciasto
Inne przepisy z Zasmakuj Kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję