Bananowo-migdałowe placki

Bananowo-migdałowe placki

Bananowo-migdałowe placki

Dziś u mnie pulchniutkie placuszki bananowo-migdałowe. Choć świeże i gorące są najlepsze to na drugi dzień odgrzane w piecu jako lunch w pracy też smakowały. Koniecznie z dodatkiem cukru pudru, miodu lub dżemu. Puszyste placuszki bananowo-migdałowe dziś u mnie, pyszne śniadanie na ciepło, na zimno też poszły Składniki: 250 g mąki pszennej 100 ml mleka 2 jajka 1 banan 2 łyżki miodu, syropu klonowego, syropu z agawy spora garść pokruszonych w dłoni płatków migdałowych 1 łyżeczka proszku do pieczenia szczypta cynamo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni

Warto przeczytać

Dieta bananowa

Masz lekką nadwagę, 3-7kg? A do tego kilka wolnych dni? Dieta bananowa to dieta dla Ciebie.

Czytaj dalej...

Autor

AnKa blog

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

placki, śniadania, placuszki, banan, naleśniki, ciasto, omlet, bananowe, naleśnik, ciasto ucierane , ciasto z bananami, ciasto z bananem, ciasto na zimno, ciasto na naleśniki, ciasto bananowe

Inne przepisy z Zasmakuj Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.