Babka z białą czekoladą i kandyzowaną skórką pomarańczową.

Babka z białą czekoladą i kandyzowaną skórką pomarańczową.

Babka z białą czekoladą i kandyzowaną skórką pomarańczową.

            Za kilka dni już Wielkanoc. Mam nadzieję, że pogoda dopisze, bo póki co, to słońce pięknie świeci, aż chce się wyjść na powietrze i pospacerować. Podrzucę Wam jeszcze jeden przepis na babkę. Smakuje wyjątkowo pysznie. Bardzo aromatyczna za sprawą kandyzowanej skórki pomarańczowej, słodka i wilgotna. Ma w sobie pyszną białą czekoladę i nią również jest udekorowana. Babkę można także posypać tylko cukrem pudrem albo polać lukrem z dodatkiem soku z cytryny. Inspirowałam si... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zakątek rozkoszy kulinarnych

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.