Tagin po Polsku...

Tagin po Polsku...

Tagin po Polsku...

 Dzisiaj postanowiłam przetestowac tytułowe naczynie "Tagin", jest ono używane w kuchni Marokańskiej, mięso które powinno w nim się przyrządzać, to jagnięcina lub baranina. Mięsa przygotowane w tym naczyniu są bardzo soczyste, zatrzymany jest w nich cały aromat i właściwości.  Naczynie działa w ten sposób, że para która wytwarza się podczas pieczenia, nie ulatnia się, tylko w kominie który znajduje się w pokrywie zaczyna cyrkulować. Tagin jest prezentem mojego męża, który ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zainspiruj się kuchnią

Autor

Zainspiruj się kuchnią

Chciałabym zaprosić na moją stronę ludzi, którzy nie boją się eksperymentować w kuchni. Zaczynamy od Polski a kończymy tam, gdzie nas garnki poniosą. :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, mięso, schab, warzywa, pieczenie, mielone, por , cebula, marchewka, rozmaryn, czosnek, polewa, porem, mięsa pieczone, sos do mielonego , mięso mielone, czosnek w ziołach, mielone mięso z warzywami, mielone z warzywami, pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego, soczysty schab pieczony

Inne przepisy z Zainspiruj się kuchnią

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.