Mielone roladki nadziewane kapustą i parówką

Mielone roladki nadziewane kapustą i parówką

Mielone roladki nadziewane kapustą i parówką

Przepis na : obiad

Przedstawiam Wam kolejną propozycję na odmianę zwykłych kotletów mielonych. nadziałam je blanszowaną kapustą oraz parówkami, które otrzymałam do testowania od firmy Nove z linii Natura. Roladki są bardzo sycące, smaczne, a kapusta nadaje im zielonego, wiosennego akcentu. Świetnie sprawdzą się jako danie główne, zaś pokrojone w plastry mogą służyć za przystawkę.  Składniki:  500 g mięsa mielonego wieprzowo-wołowego,  cebula,  jajko,  czerstwa bułka,  3/4 szklanki mleka, 3 liście k... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z miłości do słodkości

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Sandra - My ordinary life, 26 marca 2014 10:27:55

Fajny pomysł :) Czasem już takie zwykłe mielone stają się nudne...

Justyna Żak, 26 marca 2014 10:28:11

wygląda pysznie:)

Magda C., 26 marca 2014 10:44:03

Wow, bardzo fajny pomysł na farsz! Pysznie to wygląda, tak wiosennie :)

Łucja, 26 marca 2014 12:56:52

Wyglądają przepysznie ;) wykorzystam pomysł :D

Anika, 27 marca 2014 20:21:16

Super przepis! Roladki muszą być przepyszne!

Magda C., 27 marca 2014 23:15:20

Jakie kolorowe! Świetny przepis!!! :)

z miłości do słodkości, 28 marca 2014 09:40:08

Dziękuję, cieszę się, że się Wam podobają:))