POLĘDWICZKA WIEPRZOWA Z KURKAMI

POLĘDWICZKA WIEPRZOWA Z KURKAMI

POLĘDWICZKA WIEPRZOWA Z KURKAMI

Sekret dobrze upieczonej polędwiczki tkwi w czasie który przebywa ona w piekarniku. Przetrzymana w piekarniku będzie za sucha i nie smaczna. Znalazłam idealny złoty moment, w  którym polędwiczka jest idealnie upieczona, soczysta , wprost rozpływa się w ustach. Wypróbujecie? Składniki: polędwiczka wieprzowa 0,7 kg sól, pieprz, zioła prowansalskie, suszone pomidory płatki olej sos: kubek śmietany 12 % kubek bulionu warzywnego 30 dag grzybów kurek pęczek natki pietruszki sól, pieprz Wykonanie: *Polędwiczkę nacie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Majeczką w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.