Soczyste, zapieczone pałki kurczaka, do tego upieczona papryka, cebula i kawałki czosnku. Idealny jesienny obiad, kiedy to musi być smacznie ale też i kolorowo, gdy tych kolorów brakuje za oknem. Składniki: 10 pałek kurczaka 1 papryka czerwona 1 papryka żółta 5 małych cebul 7 ząbków czosnku sól, pieprz zioła prowansalskie papryka słodka mielona papryka ostra mielona olej Wykonanie: * Pałki z kurczaka nacieramy solą, pieprzem, oprószamy ziołami prowansalskimi, papryką słodka i ostrą. Odstawiamy do lodówki ... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...