Jajeczka faszerowane to fajna , szybka do przygotowania przekąska, która sprawdzi się także na świątecznym stole. U mnie dzisiaj w wersji bez dodatku mięsa, ale tak tez może być pysznie. Składniki: 6 jajek 1 pomidor 1 zielony ogórek koperek 4 łyżki pasty warzywnej ROLNIK o smaku grillowanego kurczaka Wykonanie: Jajka gotujemy na twardo. Na każdym jajku robimy nacięcie tak aby wyciąć trójkąt. W to nacięcie za pomocą szprycy cukierniczej nakładamy pastę warzywną, układamy pól plasterka pomidorka,... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...