Jajeczka faszerowane to fajna , szybka do przygotowania przekąska, która sprawdzi się także na świątecznym stole. U mnie dzisiaj w wersji bez dodatku mięsa, ale tak tez może być pysznie. Składniki: 6 jajek 1 pomidor 1 zielony ogórek koperek 4 łyżki pasty warzywnej ROLNIK o smaku grillowanego kurczaka Wykonanie: Jajka gotujemy na twardo. Na każdym jajku robimy nacięcie tak aby wyciąć trójkąt. W to nacięcie za pomocą szprycy cukierniczej nakładamy pastę warzywną, układamy pól plasterka pomidorka,... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...