Piersi indycze duszone w porach, suszonej śliwce i leczo paprykowym podane z kaszą jaglaną

Piersi indycze duszone w porach, suszonej śliwce i leczo paprykowym podane z kaszą jaglaną

Piersi indycze duszone w porach, suszonej śliwce i leczo paprykowym podane z kaszą jaglaną

Przepis na : obiad

To dość szybkie i nieskomplikowane danie. Co ważne powstało zupełnie przypadkowo. Takie dania lubię najbardziej.Pysznie! Składniki pierś z indyka biała część pora kilka suszonych śliwek pieprz bałkański bez chemii ocet jabłkowy oliwa z oliwek sól himalajska drobna różowa  do smaku leczo paprykowe kasza jaglana  ugotowana na sypko bazylia świeża Piersi pokrój na kawałki, posól, dosmacz oliwą z oliwek i pieprzem bałkańskim ,wymieszaj i odstaw na godzinę do lodówki. Po tym czasie ,rozgrzej dużą pateln... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Kuchni Do Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.