Kasza jaglana z cieciorką, migdałami oraz granatem

Kasza jaglana z cieciorką, migdałami oraz granatem

Kasza jaglana z cieciorką, migdałami oraz granatem

Przepis na : obiad

Kolejna propozycja z jakże inspirującej książki "Jaglany detoks" Marka Zaremby. Porcja zdrowia w zasięgu ręki. Dobre samopoczucie i inwestycja na przyszłość. Składniki 1 szklanka ugotowanej kaszy jaglanej pół szklanki konserwowej cieciorki pół łyżki syropu z agawy lub daktylowego  Skworcu 1 łyżka oliwy łyżeczka cynamonu szczypta curry kilka migdałów ziarna granatu listki melisy lub mięty Do dressingu 4 łyżki oliwy 1 łyżeczka tahini-opcjonalnie sok z polowy cytryny 1 łyżeczka syropu z agawy lub daktylowe... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Kuchni Do Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.