Przepis na : śniadanie
Jajka po florencku. Uova alla fiorentina. Jajka po florencku Jajka sadzone na szpinaku, z tartym parmezanem i gałką muszkatołową: proste i pyszne, a przede wszystkim lekkie i smaczne danie do zrobienia na kolację czy śniadanie. Jajka po florencku Skła dniki na 4 osoby: - 4 jaja - 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia - 1 kg szpinaku już umytego - 1 mała cebula, obrana i drobno posiekana - 1 ząbek czosnku drobno posiekanego - 50 g startego parmezanu - gałka muszkatołowa - ulubione dodatki Jajka ... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)
Czytaj dalej...