Pudding ryżowy z gruszką, bananem i mleczkiem kokosowym

Pudding ryżowy z gruszką, bananem i mleczkiem kokosowym

Pudding ryżowy z gruszką, bananem i mleczkiem kokosowym

Przepis na : podwieczorek

Znowu propozycja na II śniadanie lub na podwieczorek. Pudding może być podany na zimno lub na ciepło. Osobiście lubię ciepłe dania w chłodne dni. Nawet na śniadanie mimo, że chciałoby się szybciej zjeść niż przygotować zaraz po tym, gdy się wstanie ;) Składniki: 50 gramów suchego ryżu basmati z ziarnami quinoa (można oddzielnie ryż i 1 łyżkę quinoa lub sam ryż basmati) 1 banan 1 gruszka 1/2 garści jagód goji 2 łyżki, z kopką, mleczka kokosowego (u mnie to, co opadło na dno kartonu z mleka kokosowego; mleko kokos... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu www.szczesliwakuchnia.blogspot.com

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.