Pieczona cukinia z pieczarkami z sosem czosnkowo-ziołowym

Pieczona cukinia z pieczarkami z sosem czosnkowo-ziołowym

Pieczona cukinia z pieczarkami z sosem czosnkowo-ziołowym

Przepis na : podwieczorek

Bardzo smaczny podwieczorek.  Jadłam coś podobnego w jednym z kebabów warszawskich. Ponieważ nie łączę węglowodanów z mięsem, to nie zamówiłam wtedy zwykłego kebaba w cieście, tylko wzięłam sałatkę z bakłażana z sosem jogurtowym. Pomyślałam, że ten smak już znam, więc w domu zaczęłam sobie robić coś podobnego z różnych warzyw. A dzisiaj cukinia z pieczarkami i sos jogurtowy czosnkowo-ziołowy :) Pychota! Składniki: 1 mała cukinia 4 duże pieczarki 2 łyżki przyprawy grillowej ziołowej 8 łyżek jogurtu naturalnego... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu www.szczesliwakuchnia.blogspot.com

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.