Przepis na : deser
Niesamowicie wilgotne i mięciutkie ciasto piernikowe z czekoladą i pomarańczą. Długo świeże, aromatyczne, przepyszne i proste do przygotowania! Ciasto piernikowe z czekoladą i pomarańczą (8 składników) To ciasto jest moją świąteczną wersją czekoladowo-pomarańczowego ciasta Nigelli z książki ,,Kuchnia”. Jest banalnie proste do zrobienia, wilgotne, delikatne i długo zachowuje świeżość. Idealne na Boże Narodzenie, bo bezstresowe i na tyle uniwersalne, że bez problemu można przełożyć je powidłami czy oblać czekola... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...