Cebule faszerowane brązowym ryżem i pieczarkami
Cebule faszerowane brązowym ryżem i pieczarkami
„Takie faszerowane cebule są świetnym dodatkiem do steków, pieczonego schabu czy mielonych kotletów. Mogą też stanowić przekąskę lub małe samodzielne danie. Surowe cebule dobrze jest wcześniej krótko obgotować w wodzie z dodatkiem liści laurowych. Wytracą w ten sposób ostrość i krócej będzie trwać ich zapiekanie. Można napełnić je dowolnym farszem. Ja zdecydowałam się na brązowy ryż i pieczarki, ale dobrze sprawdzi się w tej roli też mielone mięso lub wędzony boczek z pomidorami. Ponownie w trakcie przygotowywani... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Wiem co jem
Autor
Aronia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, ryż, kotlety mielone, przekąska, mięso, kotlet, boczek, kotlety, pieczarki, przekąski, mięso mielone, schab, pieczarki z ryżem, mielone pieczarki, kotlet mielony z pieczarkami, kotlety mielone pieczarkami, pieczarki przekąska, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone, pieczony boczek
Inne przepisy z Wiem co jem
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję