CIASTKA - RENIFERY

CIASTKA - RENIFERY

CIASTKA - RENIFERY

SKŁADNIKI: 25 dag mąki 15 dag masła roślinnego (margaryny) 8 dag cukru pudru 2 żółtka 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżeczka cukru waniliowego DO DEKORACJI: czekolada roztopiona w kąpieli wodnej (lub dowolna polewa czekoladowa) lentilki SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Łączymy wszystkie składniki i wyrabiamy ciasto. Ciasteczka wykrajamy przy pomocy szklanki. Pieczemy około 10 minut w temperaturze 180 stopni C. Po wystygnięciu dekorujemy jak na załączonym obrazku :) Smacznego! *** czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu wege i kropka

Autor

kropka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

czekolada, ciastka , polewa czekoladowa, ciasteczka, ciasto, deser, desery, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, czekoladowe ciasteczka , ciasteczka z czekolada, ciasteczka waniliowe

Inne przepisy z wege i kropka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.