Frytki warzywne

Frytki warzywne

Frytki warzywne

Składniki: marchewka (1 szt. duża) korze pietruszki (1 szt. duża) seler (1/4 szt.) oliwa z oliwek (1-2 łyżki) sól Czas przygotowania: ok. 35 min Liczba porcji: 2 Przygotowanie: Warzywa myjemy, obieramy i kroimy w paski w kształcie frytek. Układamy na brytfance. Polewamy oliwą. Solimy. Mieszamy tak, żeby równomiernie rozprowadzić oliwę na frytkach, a frytki na brytfance. Wkładamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy, aż będą rumiane. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Weganka gotuje

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.