Sakiewki z tuńczykiem

Sakiewki z tuńczykiem

Sakiewki z tuńczykiem

Sakiewki z tuńczykiem 2016-04-06 17:07:36 Ilość porcji: 12 Ciasto francuski to niezwykle kruche i delikatne ciasto, które ma szerokie zastosowanie w kuchni. Używane zarówno do wytrawnych jak i słodkich wypieków. Sakiewki z ciasta francuskiego to bardzo popularna we Francji przystawka. Podstawą jest zawsze ciasto francuskie z przeróżnymi farszami w środku i sporą ilością dobrego sera. Zapraszam na moją wersję - z tuńczykiem i kaparami. Jest to bardzo uniwersalna przystawka, która świetnie sprawdza się zarówn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wędrówki po kuchni

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Autor

hercik17hercik17

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, tuńczyk, ciasto francuskie, sosy, przystawki, boże narodzenie, wielkanoc, ciasto na zimno, barszcz, pasty, pasta, barszcz czerwony, ser, kruche ciasto, kruche ciasta, przepisy na kruche ciasto, ciasto kruche, ciasto na boże narodzenie, jajka z farszem

Inne przepisy z Wędrówki po kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.