Bułeczki odrywane z rabarbarem i waniliową kruszonką 2016-04-07 13:06:33 Ilość porcji: 8 Uwielbiam te mocno czerwone, rubinowe łodygi. Można wykorzystać je na różne sposoby i upiec kruche, ucierane bądź biszkoptowe ciasto. Ja jednak rabarbar najbardziej lubię w połączeniu z lekkim i puszystym ciastem drożdżowym, które moim zdaniem idealnie pasuje do tej pory roku. Słodko-kwaśny smak rabarbaru w połączeniu z delikatnym, mięciutkim ciastem drożdżowym i waniliową chrupiącą kruszonką jest jak dla mnie obłędny. N... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...