Bułeczki odrywane z rabarbarem i waniliową kruszonką

Bułeczki odrywane z rabarbarem i waniliową kruszonką

Bułeczki odrywane z rabarbarem i waniliową kruszonką

Bułeczki odrywane z rabarbarem i waniliową kruszonką 2016-04-07 13:06:33 Ilość porcji: 8 Uwielbiam te mocno czerwone, rubinowe łodygi. Można wykorzystać je na różne sposoby i upiec kruche, ucierane bądź biszkoptowe ciasto. Ja jednak rabarbar najbardziej lubię w połączeniu z lekkim i puszystym ciastem drożdżowym, które moim zdaniem idealnie pasuje do tej pory roku. Słodko-kwaśny smak rabarbaru w połączeniu z delikatnym, mięciutkim ciastem drożdżowym i waniliową chrupiącą kruszonką jest jak dla mnie obłędny. N... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wędrówki po kuchni

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Autor

hercik17hercik17

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, drożdżowe, ciasta drozdzowe, ciasto drożdżowe, galaretka, pasty, pasta, ciasto biszkoptowe, ciasta biszkoptowe , por , malinowe, placuszki, ciasto ucierane , kruche ciasto, kruche ciasta, przepisy na kruche ciasto, ciasto kruche, ciasto z galaretka

Inne przepisy z Wędrówki po kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.