Zupa „paprykowa moc”

Zupa „paprykowa moc”

Zupa „paprykowa moc”

Zupa „paprykowa moc” z kolorowymi paprykami, pałkami kurczaka oraz kładzionymi kluskami. Kolorowa, sycąca i oczywiście pikantna! Składniki: 3 litry wody czerwona, zielona i żółta papryka 5 łyżek keczupu puszka krojonych pomidorów włoszczyzna (ja użyłam mrożonej) 2 – 4 ząbków czosnku czerwona cebula, biała cebula 10 pałek kurczaka 3 – 4 łyżki oleju 4 owoce ziela angielskiego 4 liście laurowe łyżka pieprzu ziołowego łyżka lubczyku łyżeczka papryki wędzonej (ja dałam łyżkę stołową bo lubię smak tej pa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wasze Przepisy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.