Karkówka po bawarsku i recenzja brytfanny Marburg
Karkówka po bawarsku i recenzja brytfanny Marburg
Rewelacyjna w smaku pieczona karkówka w paście paprykowej z cebulką, wystarczy tylko lekko oprószyć papryką słodką i klasyczną przyprawą do karkówki potem obtoczyć w paprykowej paście, posypać pokrojoną w piórka cebulą, obłożyć kiszoną kapustą, włożyć do piekarnika i na dwie godziny zapomnieć . Pasta paprykowa jest dobrze doprawiona więc nie potrzebujemy już zbędnych przypraw. Bezproblemowa propozycja na bardzo smaczny obiad. Kapusta kiszona chłonie tłuszcz i przyprawy z karkówki i służy... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Wanilia i Kardamon
Autor
Wanilia i Kardamon
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
karkówka, pasta, kapusta kiszona, kapustą, mięso, karkówka pieczona, pieczona karkówka, obiad, ziemniaki, pieczone ziemniaki
Inne przepisy z Wanilia i Kardamon
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję