Gnocchi pod warzywami zapiekane z mozzarellą

Gnocchi pod warzywami zapiekane z mozzarellą

Gnocchi pod warzywami zapiekane z mozzarellą

Przepis na : obiad

Ziemniaczane kluseczki pod kołderką z warzyw polane aromatycznym sosem pomidorowym o smaku ziół włoskich, zapieczone pod delikatnym serem mozzarella.  Zapiekanki rozgrzewają i sycą, są idealne na zimowe obiady , znikają  z talerzy w kilka minut. Ta jest  smaczna i aromatyczna , raz spróbujesz i odtąd będzie to twoje ulubione danie, zresztą zapewne nie tylko twoje ;) Polecam. SKŁADNIKI: 500 g kluseczek gnocchi 10 dag szynki serrano 1 podłużna słodka czerwona papryka 1 żółta papryka 1 cebula 2 ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wanilia i Kardamon

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.