WĄTRÓBKA DROBIOWA Z KOLOROWĄ PAPRYKĄ

WĄTRÓBKA DROBIOWA Z KOLOROWĄ PAPRYKĄ

WĄTRÓBKA DROBIOWA Z KOLOROWĄ PAPRYKĄ

Kolejna odsłona zdrowej i trochę konserwatywnej ... wątróbki.  Bo z wątróbką to już tak jest jak wspominałam wcześniej: albo się ją kocha - albo nienawidzi :)) Dziś wersja: na kolorowo. Obowiązkowo z cebulką, a dodatkowo z pieczarkami i kolorowymi paprykami.  Było smacznie i kolorowo. Składniki: 4 cebule   600 g wątroby drobiowej  po 1 papryce: czerwonej, zielonej, żółtej 250g pieczarek łyżka sklarowanego masła do podsmażenia cebuli i papryki olej do smażenia wątróbki só... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.