SZNYCLE Z INDYKA W PANIERCE Z BUŁKI TARTEJ I PARMEZANU

SZNYCLE Z INDYKA W PANIERCE Z BUŁKI TARTEJ I PARMEZANU

SZNYCLE Z INDYKA W PANIERCE Z BUŁKI TARTEJ I PARMEZANU

Pyszne, soczyste sznycle z filetu indyka gościły u nas ostatnio na stole. Chrupiąca panierka z odrobiną startego parmezanu + smażenia na klarowanym maśle, przez co sznycle są bardzo aromatyczne są sukcesem prostego, pysznego dania. Aby klasyki stało się zadość 😉 moje sznycle zaserwowałam z tłuczonymi ziemniakami oraz kiszoną kapustą.  Składniki: 4 kotlety z filetu indyka sól pieprz ziołowy 3 jajka bułka tarta 2 łyżki startego parmezanu klarowane masło Wykonanie: Sznycle rozbijamy (ale niezbyt cienko) najl... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.