One sa pyszne! Mięciutkie, puszyste i delikatne. I proste do zrobienia. Najpierw przygotujcie sobie dowolny farsz, a potem to już pójdzie migiem 😁 Bo farsz, jak przy wszystkich pasztecikach może być oczywiście dowolny. Ja zrobiłam go z kiszonej kapusty, pieczarek i suszonych grzybów. Wyszedł pyszny! A, że zrobiłam go oczywiście sporo, to nie wykorzystany w pasztecikach posłużył na obiad jako dodatek do karkówki w sosie własnym. Składniki na farsz: (tak jak wspomniałam sporo mi zostało, myślę, że... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...