KLOPSIKI Z INDYKA W SOSIE KOPERKOWYM

KLOPSIKI Z INDYKA W SOSIE KOPERKOWYM

KLOPSIKI Z INDYKA W SOSIE KOPERKOWYM

Wszelkie klopsy i pulpety to już klasyka polskiej kuchni. Ale jakże pyszna klasyka! Ja uwielbiam taki obiadek pod każdą postacią: czy to gotowane pulpety, czy też smażone mielone ... zawsze jest pysznie 😍 Tym razem wykorzystałam mielone mięso indyka (zdrowsze i niskokaloryczne), a klopsiki, które z niego zrobiłam "utopiłam" w pysznym sosie koperkowym. Wyszedł obiad pierwsza klasa!   Składniki: ok 500 g mięsa z indyka 1 jajko 1 cebula 2 łyżki bułki tartej majeranek koperek sól, pieprz ziele angielsk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.