Przepis na : kolacja
Składniki 1400 g cukinii 2 marchewki 1 cebula 5-6 jajek olej do wysmarowania naczynia 500g pieczarek sol pieprz do smaku ziola zielone ,pietruszka ,koper u mnie opcjonalnie 300g ser mozzarella Wykonanie obrana marchewke i cukinie zetrzec na tarce warzywnej.posolic , wymieszac i zostawic na 20-30 minut. Pieczarki umyte pokroic w plasterki , cebule pokroic w piorka i wszystko razem podsmazyc. W naczyniu zaroodpornym ukladac odcisniete z plynu warzywa na to pieczarki z cebula. ,ziola opcjonalnie. ... czytaj dalej...
Jestem kobietą , której życie co dzień zaczyna się od nowa.. Matką, miłośniczką antyków przedmiotów z duszą i muzyki ... . .. Kolekcjonuję wspomnienia. . Jeszcze wierzę w drugiego człowieka... Gotuję i kocham gotowanie, choć nie znaczy to, że ciągle siedzę w kuchni.
Preferuję kuchnię nieskomplikowaną, w pełni korzystającą z doświadczeń poprzednich pokoleń, ale otwartą na nowości. Jestem przeciwnikiem ścisłego trzymania się wytycznych w przepisach, kocham eksperymenty w dodawaniu do potraw swoich "trzech groszy" - to nic, że nieraz wyjdzie coś nie tak - następnym razem będzie lepiej Uwielbiam to, co związane jest z dobrym jedzeniem - kulinarne zakupy i podróże..