smażony camembert...

smażony camembert...

smażony camembert...

Składniki: mąka pszenna 2 łyżki, jajka 1 sztuka "XL", bułka tarta 60 gram, ser camembert 2 krążki, masło klarowane 3 łyżki, konfitura żurawinowa - ile potrzeba, pieprz kolorowy ziarnisty - do smaku, natka pietruszki - do przybrania sery krążki camembert przekroić na połowę, jajko roztrzepac widelcem z ciut pieprzem kolorowym zmielonym, ser maczać w jajku+w mące+w jaku+ w tartej bułce smażyć na gorącym maśle klarowanym na złocisto, pod koniec pod przykryciem dosmażałam z 1 minutę smażony camembert doskanale smakuje... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Warto przeczytać

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.