Składniki: drożdże świeże 8 dag, mąka tortowa 5 szklanek, sól - szczypta, jajka 5 sztuk "M", cukier 1 szklanka, cukier wanilinowy 1 opakowanie, margaryna 100 gram, mleko ciepłe 1,1/4 szklanki, owoce - w opisie KAKAOWA KRUSZONKA: margaryna 12,5 dag, cukier 100 gram, mąka tortowa 2,5 szklanki, kakao 2 łyżki drożdże wkruszyć do misy robota, dodać 1 łyżkę cukru, mąki i 1/4 szklankę letniego mleka, wymieszać i nakryć talerzem, odstawić na 30 minut jajka, cukier wanilinowy i resztę cukru rózgą blendera utrzeć do białoś... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...