muffinkowa babka "kapuśniaczek"...
muffinkowa babka "kapuśniaczek"...
Składniki:
2 sztuki jajka, 1/4 szklanki olej rzepakowy, 330 ml kefir, 1/4 szklanki cukier 1/2 łyżeczki sól, 2,5 szklanki mąka tortowa, 2 łyżeczki proszek do pieczenia, 1 łyżeczka soda, - w opisie nadzienie nadzienie: 40 dag kapusty kiszonej drobniej pokroić i ugotować z łyżką cukru do odparowania wody 80 dag pieczarek pokroić w kostkę z 1 cebulą i na oleju usmażyć, posypać pieprzem do smaku i maggi do pieczarek dać kapustę i podsmażać z 5 minut mieszając aż woda odparuje - wystu... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię
Autor
Danuta Magda Slugocka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, kapustą, pieczenie, pieczarki, kefir, jajko, kapusta kiszona, łatwe , cebula, barszcz, barszcz czerwony, pieczarki w cieście, ciasta szybkie i łatwe, łatwe ciasto, babki, szybki ciasto, szybkie ciasto, czerwona kapusta, ciasta tortowe
Inne przepisy z W Mojej Kuchni Lubię
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję