matiasy z kiszonym ogórkiem i czerwoną cebulą w oleju rzepakowym...

matiasy z kiszonym ogórkiem i czerwoną cebulą w oleju rzepakowym...

matiasy z kiszonym ogórkiem i czerwoną cebulą w oleju rzepakowym...

Składniki: 7 sztuk matiasy, 2 większe ogórki kiszone, 1 większa cebula czerwona, - ile potrzeba olej rzepakowy, - ile potrzeba pieprz czarny mielony matiasy wymoczyć w letniej wodzie z mlekiem ze 2 razy po 30 minut wylewając wodę wymoczone matiasy osuszyć ręcznikiem papierowym i pokroić na 3-4 cm kawałki ogórki kiszone pokroić na plasterki cienkie i przekroić je na pół czerwoną cebulę przekroić na pół i pokroić na cienkie plasterki w misce układać warstwami: matiasy - ogórki z cebu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Warto przeczytać

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.