do pieczywa kotlety schabowe marynowane w natce pietruszki...

do pieczywa kotlety schabowe marynowane w natce pietruszki...

do pieczywa kotlety schabowe marynowane w natce pietruszki...

Składniki: kotlety schabowe 4 sztuki, olej rzepakowy 1/4 szklanki, kucharek 1 łyżeczka, pieprz czarny mielony 3/4 łyżeczki, sok z cytryny 1 łyżeczka, natka pietruszki 2 łyżki, jajka 2 sztuki, bułka tarta - ile potrzeba, olej rzepakowy - ile potrzeba schab bez kości umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym, pokroić na 1,5 cm porcje i dobrze wymieszać w marynacie z oleju, pieprzu, kucharka, cytryny,posiekanej drobno natki pietruszki i schować do lodówki na całą noc każdy kotlet z marynatą włożyć do woreczka i rozbić tłu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.