bób podsmażany po prowansalsku...
bób podsmażany po prowansalsku...
Składniki:
1/2 kg bób, 1 łyżeczka sól morska prowansalska Royal Brand, 2 sztuki czosnek ząbki, 1 łyżka masło, 1 łyżka koperek siekany bób opłukać i zalać w garnku wodą, zagotować na mniejszym ogniu gotować do miękkości bobu bez soli
ugotowany odlać na sito na patelni roztopić masło wsypać sól prowansalską, pokrojony w plasterki czosnek, koperek posiekany, sól i zamieszać przez chwilę wsypać odsączony bób i z 5 minut delikatnie mieszając podsmażać.......SMACZNEGO!!!sól morska prowansalska Royal Brand: pr... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię
Autor
Danuta Magda Slugocka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
koperek, czosnek, duszone, jajko, siekane, ser, rozmaryn, twaróg, dipy, sosy, zupa, pieczenie, sałatka, zapiekanki, sałatki, zapiekanka, surówka, masło czosnek, salatka z serem, zapiekanka z serem, smaczna sałatka, smaczna sałatka, sałatka z bobem, bez pieczenia, zupa warzywna, zapiekanka warzywna, salatki warzywne, sałatka warzywna
Inne przepisy z W Mojej Kuchni Lubię
Dodaj komentarz