Pieczone ziemniaki z koperkiem
Pieczone ziemniaki z koperkiem
Składniki: 750g małych ziemniaków, 4 ząbki czosnku, 2-3 garście świeżego koperku,, przyprawa do ziemniaków, 5-6 łyżek oliwy do oliwek. Przygotowanie: Ziemniaki dokładnie umyć i lekko osuszyć, dodać do nich posiekany koperek, wyciśnięte ząbki czosnku, oliwę z oliwek i przyprawę. Włożyć do naczynia żaroodpornego, przykryć i włożyć na 60-70 minut do rozgrzanego piekarnika do 220stopni C. Przed wyjęciem sprawdzić wykałaczką czy ziemniaki są miękkie. Smacznego!!! czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu W kuchni u Moniki
Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
weronikka1
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ziemniaki, ziemniak
Inne przepisy z W kuchni u Moniki
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję