Pieczone ziemniaki z koperkiem

Pieczone ziemniaki z koperkiem

Pieczone ziemniaki z koperkiem

Składniki: 750g małych ziemniaków, 4 ząbki czosnku, 2-3 garście świeżego koperku,, przyprawa do ziemniaków, 5-6 łyżek oliwy do oliwek. Przygotowanie: Ziemniaki dokładnie umyć i lekko osuszyć, dodać do nich posiekany koperek, wyciśnięte ząbki czosnku, oliwę z oliwek i przyprawę. Włożyć do naczynia żaroodpornego, przykryć i włożyć na 60-70 minut do rozgrzanego piekarnika do 220stopni C. Przed wyjęciem sprawdzić wykałaczką czy ziemniaki są miękkie. Smacznego!!! czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchni u Moniki

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję