ROLADKI Z BRYNDZĄ I SZPINAKIEM.
ROLADKI Z BRYNDZĄ I SZPINAKIEM.
Jaką mamy piękna pogodę, nieprawdaż? Słońce cudownie przygrzewa, już z samego rana,aż chętniej wstaje się z łóżka i z przyjemnością rusza się wykonywać swoje obowiązki.Temperatura zupełnie jak w połowie maja, ptasi śpiew, niebo bezchmurne i takie błękitne.Lekki wiaterek powiewa, dzięki czemu nie jest tak duszno. Witaj wiosno! A nawet.. lato!W związku z tak drastyczną i szybką , po półrocznej zimie, zmianą pogody, przychodzi czasna zmianę menu. Na stołach zagoszczą upragnione przez całą zimę, świeże sałatki,... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu W kuchni Karmel-itki
Autor
Karmelitka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryby, wegańskie, ryba, schab, szpinak, roladki, deser, desery, torty, tort, ciasto, ryba w ciescie, lekka, czosnek, susz, wieprzowina, sałatki, surówka, obiad, sałatka, szybkie sałatki, szybka sałatka, lekkie sałatki, szybka surówka, pyszna sałatka, sałatka do obiadu, szybki deser, szybkie ciasto, sałatka wegetariańska, ryby smażone
Inne przepisy z W kuchni Karmel-itki
Dodaj komentarz
teenager ;),
28 kwietnia 2013 07:24:34fajnie nadziane te roladki , jednak ja preferowałabym z kurczaka ;)
Ciachomania,
28 kwietnia 2013 13:12:05świetnie nadziane roladki! ja już też nie mogę się doczekać tych wszystkich sałatek, surówek i owoców :)
Malwinka,
28 kwietnia 2013 15:24:01Smakowite roladki :)
agattekh,
28 kwietnia 2013 15:31:09Uwielbiam szpinak, to coś dla mnie :-)
Antenka,
29 kwietnia 2013 11:32:27pysznie nadziane mięsko:)
Dobre Czasy,
30 kwietnia 2013 12:18:11Witam Ciebie bardzo serdecznie.Miło,słodko i kolorowo tu u Ciebie wiec rozgoszczę się na dłużej jeśli pozwolisz.Ciebie w wolnej chwili zapraszam w odwiedziny do Dobrych Czasów.Pozdrawiam.J.
ugotujmyto.pl,
30 kwietnia 2013 14:23:38Ja często robię takie roladki z kurczaka a widać ze schabu też mogą być smakowite :)!
Kasia S,,
1 maja 2013 01:16:33Bardzo lubię takie roladki. Czego to ja uz do nich nie wkładałam, hi hiCZasem, to jeszcze wykałaczki mozna znaleźć :)Pozdrawiamy serdecznieTapenda
Kasia Cukier,
1 maja 2013 22:01:37a ja właśnie przywiozłam bryndzę z zakopanego, ale mnie zainspirowałaś tymi roladkami :) super pomysł :)
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję