Przepis na : obiad
Od lat szukałam sposobu zrobienia zapasów botwinki na zimę Ten sposób wg mnie jest najlepszy i najzdrowszy Sposób przygotowania 1. • Do każdego litrowego słoika włożyć koper dwa duże ząbki czosnku kawałek korzenia chrzanu • Ciasno włożyć pokrojoną botwinkę • zagotować wodę wymieszać z solą i gorącą zalać liście w słoikach ,zaraz zakręcić i odstawić do kiszenia w ciemne miejsce czytaj dalej...
Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Gotuję dla rodziny. Moje największe pasje to pieczenie,gotowanie i wymyślanie różnych potraw oraz fotografowanie.
Prowadzę bloga kulinarnego : http://wkrolestwiesmakow.blogspot.com/
oraz zapraszam na stronę na facebooku : https://www.facebook.com/pages/W-kr%C3%B3lestwie-smak%C3%B3w-Beaty/376942602470849?ref=hl