OMLET CYTRYNOWY

OMLET CYTRYNOWY

OMLET CYTRYNOWY

Przepis na : śniadanie

1 jajko (65 g) ¼ szklanki mleka (60 g) ¼ szklanki płatków owsianych (25 g) ¼ szklanki płatków jęczmiennych (25 g) 1 płaska łyżka mąki pszennej pełnoziarnistej (15 g) 1 płaska łyżeczka cukru waniliowego (5 g) Skórka otarta z 1/2 cytryny DODATKI: mandarynka (100 g), migdały (7 g), jogurtu naturalnego (75 g) Cytrynę sparz wrzątkiem. Otrzyj skórkę. Do mleka i roztrzepanego jajka dodaj płatki, odstaw na chwilę. Zblenduj z resztą składników. Smaż na leciutko natłuszczonej patelni na najmniejszym ogni... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Vroblewska-fitlife

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.