Krewetki w tempurze na pędach groszku

Krewetki w tempurze na pędach groszku

Krewetki w tempurze na pędach groszku

ViolaPassion Wiosna ,wiosna ,wiosna!!!!! "Wiosna2017" Wszystko budzi się do życia. Budzą się również nasze zmysły. Krewetka opiekana w Japońskim stylu, z dodatkiem  wiosennych pędów groszku . Jak dla mnie  rewelacja!!!!! A wy, musicie to ocenić  sami, zapraszam do wspólnego gotowania . Składniki ciasto: ok. 700g krewetek oczyszczonych z pancerzy i żył "Jumbo" 40 g mąki kukurydzianej 40 g mąki pszennej 1 duże jajko 110 ml zimnego  piwa (dzięki temu nasze danie nie wciągnie dużo oleju podczas ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Viola cooks with passion

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.