Grilowane Przegrzebki z Pancettą na musie z arbuza ,granatu i limonki

Grilowane Przegrzebki z Pancettą na musie z arbuza ,granatu i limonki

Grilowane Przegrzebki z Pancettą na musie z arbuza ,granatu i limonki

ViolaPasion Małże Św. Jakuba w innej odsłonie. Grillowany rarytas z wspaniałym musem. Składniki: 12 przegrzebek 12 plastrów Pancett-y 1 plaster limonki 1 mały plaster arbuza 4 łyżki owocu granatu Sól morska z dodatkiem cytryny Sposób: Przegrzebki myjemy osuszamy papierowym ręcznikiem, Poruszymy solą morską ,i owijamy boczkiem włoskim Nadziewamy na wykałaczki grillowe najlepiej metalowe Rozgrzewamy grilla na maxa i pieczemy około 2 min. Jeśli przegrzebki są zakryte całkowicie boczkiem, i nie dotykają bezpośr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Viola cooks with passion

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.