Papryka marynowana na zimę - przepis sprawdzony i chwalony przez widzów

Papryka marynowana na zimę - przepis sprawdzony i chwalony przez widzów

Papryka marynowana na zimę - przepis sprawdzony i chwalony przez widzów

Witam serdecznie i zapraszam na paprykę marynowaną, na zimę. Przepis kilka lat temu, był już umieszczony na moim kanale ale pomyślałam, że warto jest go odświeżyć i przypomnieć. Widzowie którzy zdecydowali się przygotować taką paprykę, byli zadowoleni i sobie ją chwalili. Więc polecam ją nie tylko ja ale i moim mili widzowie 😘😘😘 Do przygotowania papryki marynowanej, będziemy potrzebowali: użyłam 6 słoików o pojemności 720 ml około 2,5 kg papryki (przed oczyszczeniem) do każdego słoika: 4 ziarenka ziela angielskieg... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Uwaga Babcia Gotuje

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.