Kulebiak wigilijny z kapustą kiszoną i grzybami

Kulebiak wigilijny z kapustą kiszoną i grzybami

Kulebiak wigilijny z kapustą kiszoną i grzybami

Witam serdecznie Tym razem podzielę się przepisem na pyszny kulebiak z kapustą kiszoną i grzybami. Kulebiak możemy podać podczas wigilii i nie tylko. Jest bardzo smaczny i idealnie nadaje się do podania z barszczem czerwonym. Polecam wypróbować przepis. Do przygotowania kulebiaka będziemy potrzebowali: Z podanej porcji wyjdą 3 małe kulebiaki o długości około 23 cm  lub 2 większe na farsz: około 600 g dobrze odciśniętej kapusty kiszonej około 60 g suszonych grzybów 1 duża cebula (około 150 g) 2 listki laurow... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Uwaga Babcia Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.