Jajka po meksykańsku – szakszuka meksykańska
Jajka po meksykańsku – szakszuka meksykańska
Witam serdecznie, dzisiaj propozycja na pyszne jajka po meksykańsku, zwane również szakszuką z czerwoną fasolą. Danie jest smaczne, sycące, idealnie nadaje się do podania na śniadanie lub kolację. Do przygotowania jajek po meksykańsku będziemy potrzebowali: 6 jajek 2 puszki pomidorów krojonych (puszka 400g) puszka fasoli czerwonej (puszka 400g) papryka żółta lub czerwona około 80 g cebuli czerwonej lub żółtej papryczka chili 2 ząbki czosnku pęczek szczypiorku przyprawy takie jakie lubimy: ja dodałam łyżeczkę o... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Uwaga Babcia Gotuje
Autor
UwagaBabciaGotuje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
czerwona fasola, śniadania, sosy, kolacja
Inne przepisy z Uwaga Babcia Gotuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję