Jajka po meksykańsku – szakszuka meksykańska

Jajka po meksykańsku – szakszuka meksykańska

Jajka po meksykańsku – szakszuka meksykańska

Witam serdecznie, dzisiaj propozycja na pyszne jajka po meksykańsku, zwane również szakszuką z czerwoną fasolą. Danie jest smaczne, sycące, idealnie nadaje się do podania na śniadanie lub kolację. Do przygotowania jajek po meksykańsku będziemy potrzebowali: 6 jajek 2 puszki pomidorów krojonych (puszka 400g) puszka fasoli czerwonej (puszka 400g) papryka żółta lub czerwona około 80 g cebuli czerwonej lub żółtej papryczka chili 2 ząbki czosnku pęczek szczypiorku przyprawy takie jakie lubimy: ja dodałam łyżeczkę o... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Uwaga Babcia Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję