Rzadko mi się zdarza, że zaglądając na jakieś zaprzyjaźnione blogi znajduję przepis, który mogę zaraz następnego dnia przygotować… Zwykle przepisy, które chcę przygotować lądują na – pokaźnej już – liście i – jak mogę – w zależności od różnych okoliczności i czasu wybieram jakiś do zrobienia….Z tym przepisem, na bakłażana w sosie jogurtowym było inaczej…. jak tylko przepis przeczytałam u Joasi, zdałam sobie sprawę, że mam wszystkie składniki i mogę od razu zabrać się do prac... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...