Ottolenghi. Prosto – recenzja książki
Ottolenghi. Prosto – recenzja książki
Macie już własny egzemplarz “Ottolenghi. Prosto”? Ostatnio dużo się zastanawiam na tym, co to znaczy gotować “prosto”. Czy chodzi o łatwy styl gotowania, który nie wymaga jakiś specjalnych umiejętności i sprzętów kuchennych? Przepisy typu wymieszaj wszystko w misce (lub w kilku miskach). Czy prosto to znaczy dla leniwych i nie pracochłonne czy że przyrządzisz je ekspresowo, jeśli właśnie wróciło się z pracy i umiera z głodu? Bo jest przecież też sporo przepisów, które robią się praktycznie same, a... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Ugotowane pozamiatane
Autor
Kamila Tokarska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
makaron, makarony, sałatki, sałatka, mak, sernik, ryby, kalafior, sosy, kalafior pieczony, ryba, krewetki, ciabatta, desery, deser, jabłka, wiśnia, ogórki, ciasto, cukinia, ryż, pieczywo, sałatka z kalafiorem , salatka z makaronem, sos pomidorowy, sernik na zimno, serniki na zimno, zapiekanka, zupa, surówka
Inne przepisy z Ugotowane pozamiatane
Dodaj komentarz