Jajka faszerowane pastą z awokado to bardzo smaczna oraz zdrowa przekąska. Walory smakowe oraz wartości odżywcze to nie jedyne zalety. Starannie przygotowane przystawki wyśmienicie prezentują się na stole podczas przyjęcia. Niegdyś hitem były jajka z pieczarkami. Dziś mamy dostęp do produktów z całego świata. Awokado zyskało na popularności – zwłaszcza wśród osób dbających o zdrową dietę. Jak połączyć ze sobą te dwa niezwykle odżywcze składniki: jajka i awokado? Jajka faszerowane awokado – wartości odży... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...