Botwinka - zmora mojego dzieciństwa 😋 Jednak nie ukrywajmy, z wiekiem nasze upodobania i kubki smakowe - zmieniają się. Już od zimy czekałam na świeżą, młodą botwinkę, aby przygotować z niej pyszną, a zarazem lekką zupę. Aby danie było bardziej sycące, zupę z botwinki podałam z dużą ilością koperku i ugotowanymi jajkami. Zachęcam do przygotowania! Składniki na 4 porcje: 1,5 l wody + 2 łyżeczki domowej wegety 1 duży pęczek botwinki 1 duży pęczek koperku 2 marchewki 1 korzeń pietruszki sok z połowy cytryny 1 ... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)