Lekko ostra i słodka - surówka z białej rzodkwi i marchewki. Idealny dodatek do obiadu. Warto jeść białą rzodkiew, ponieważ zawiera bardzo dużo witaminy C i będzie idealna dla osób będących na diecie odchudzającej (100 g białej rzodkwi to zaledwie 12 kcal!). Składniki: 2 sztuki białej rzodkwi 3 średniej wielkości marchewki 1-2 łyżki jogurtu naturalnego sól, pieprz Marchewkę i białą rzodkiew obrać, umyć i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Odcisnąć nadmiar soku (biała rzodkiew ma bardzo dużo soku). Dodać jo... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)