Na drugie śniadanie polecają się bezglutenowe placki gryczane nadziane borówkami. Placuszki są łatwe i szybkie do przygotowania. W swoim składzie nie zawierają jajek, mleka ani masła. Najlepiej smakują podane od razu po usmażeniu. Przepis na 12 sztuk: 100 g kaszy gryczanej białej, tj. niepalonej 1 duży, dojrzały banan borówki Dzień przed przygotowaniem placków, surową kaszę zalać zimną wodą (2-3 cm ponad wysokość kaszy) . Na drugi dzień, kaszę kilka razy przepłukać. Do kielicha blendera przełożyć kaszę i obranego ... czytaj dalej...
Masz lekką nadwagę, 3-7kg? A do tego kilka wolnych dni? Dieta bananowa to dieta dla Ciebie.
Czytaj dalej...Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)