Pomysł na pożywne drugie śniadanie lub podwieczorek - twarogowe placki nadziane malinami oraz borówkami. Proste i łatwe do przygotowania. Placki należy smażyć na małym ogniu i pod przykryciem, aby były miękkie i puszyste. Dodatkowo, placuszki polecam nadziewać świeżymi owocami, ponieważ odmrożone malin oraz borówki puszczą dużą ilość soku. Ps. do placków dodałam mrożone borówki, stąd mogą wyglądać na spalone (a wcale takie nie były!) 😃 Składniki na około 12 sztuk: 1 kostka twarogu półtłustego (250 g) ... czytaj dalej...
Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)