Piersi kurczaka w krakersach

Piersi kurczaka w krakersach

Piersi kurczaka w krakersach

Piersi kurczaka w krakersach to pomysł na urozmaicenie dań drobiowych. Piersi przygotowane w ten sposób będą miękkie, soczyste i bardzo smaczne. Do przygotowania poniższego dania nie trzeba używać oleju, dzięki temu mięso nie będzie tłuste. Piersi kurczaka w krakersach możecie podać, np. z sosem jogurtowym lub czosnkowym i ulubioną sałatką.  Składniki: 1 podwójna pierś z kurczaka 200 g jogurtu naturalnego 100 g krakersów solonych sól, pieprz przyprawa do kurczaka Pierś umyć, osuszyć i przekroić na 4 części. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ugotować

Autor

Mariola MoskalMariola Moskal

Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, pierś, piersi, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, mięso, drobiowe, sosy, sałatka, sałatki, dania z piersi kurczaka, sos czosnkowy, mięsa pieczone, bez pieczenia, sałatka z kurczakiem, sos do kurczaka, dania z kurczakiem, sałatki z sosem czosnkowym, kurczak pieczony, soczysta pierś z kurczaka, smaczna sałatka, drugie danie, lekkie sałatki, dania bez mięsa

Inne przepisy z Ugotować

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.